Uw visie

U, als ondernemer, DGA, directeur, heeft natuurlijk ook een visie waar u met uw bedrijf of organisatie naartoe wilt. Een plan voor de toekomst. Dat plan willen we graag leren kennen. We hebben namelijk te vaak gemerkt dat de rol van accountant of belastingadviseur een reactieve is.

Daar wil Elzakkers & Partners dan ook het verschil maken. Door uw ambities en plannen te leren kennen, kunnen we u -desgewenst- veel beter adviseren en ondersteunen in de uitvoering van uw rol en ambities. Geen onverwachte verrassingen achteraf. Maar vooraf een helder beeld van de verwachtingen. Meedenken. Toekomstgericht. Samen gaan we door `woelige baren’ zonnige tijden tegemoet.

Elzakkers & Partners accountants - belastingadviseurs kan u natuurlijk ook `gewoon’ ondersteunen in de reguliere accountancy- en belastingzaken. U zult dan op een prettige, laagdrempelige, no-nonsense wijze kennismaken met onze organisatie en haar mensen.

Elzakkers & Partners accountants - belastingadviseurs:
Geen ingewikkelde verhalen. Gewoon vertellen hoe het is. Geen dikke rapporten, maar effectieve verslaglegging. Geen lange doorlooptijden, maar snelle actie. Geen duizend-en-een verschillende mensen, maar één contactpersoon, die ook bereikbaar is…