Aangenaam

Elzakkers & Partners accountants - belastingadviseurs, een no-nonsense kantoor dat ondernemers in raad en daad bijstaat! Professioneel, rechtdoorzee, korte lijnen.

Kortom, Hollandse nuchterheid. Dàt is de kern van ons kantoor. Geen grootse verhalen, dikke rapporten, omvangrijke verhandelingen en voorspellingen onder voorbehoud. Wèl een weloverwogen advies, kernachtige samenvattingen, effectieve rapportages, helder betoog en duidelijke afspraken voor de toekomst.
Niet alleen jaarrekeningen opmaken en cijfers onder elkaar zetten, maar ook meedenken naar de toekomst. Samenwerken. Vastgelegd op liefst één A4 en met een oprechte handdruk bezegeld.

Ambitieus? Zeker!
Wij leggen namelijk eenzelfde ambitie aan de dag als u. We willen ook bij de beste bedrijven in hun soort horen en een succesvolle toekomst tegemoet gaan.
Wij weten echter als geen ander dat het ondernemersklimaat dagelijks verandert en -voor een deel- afhankelijk is van wijzigende regelgeving en nieuwe wetten.
Kortom, naast uw dagelijkse bedrijfsvoering is het haast ondoenlijk om ook op de hoogte te zijn van al deze zaken. En daar komen wij om de hoek…
Ondersteuning in raad en daad: wij zorgen voor een duidelijke verantwoording van het gevoerde beleid en denken graag mee over uw toekomst.

Elzakkers & Partners accountants - belastingadviseurs is een gewoon, eerlijk, ambitieus en hardwerkend kantoor dat u zal ondersteunen bij al deze uitdagingen. No nonsense, rechtdoorzee en met direct contact.